Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ALINA GORGHIU, AUDIATĂ LA CURTEA DE APEL

in Politic
Copreședintele PNL Alina Gorghiu a fost audiată ca martor, luni dimineață, la Curtea de Apel București, în dosarul lui Mihail Vlasov.
Este vorba despre dosarul în care fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov, a fost trimis în judecată pentru că ar fi dat mită unui parlamentar, pentru ca acesta din urmă să promoveze un anumit proiect de act normativ.
12821389_10153515572212775_606272050502411499_n
„Îmi menţin declaraţia dată la parchet. Nu ştiu cine a lucrat la acest proiect, nu ştiu cine este iniţiatorul. Pe agenda Parlamentului au mai fost două asemenea proiecte. Îl cunosc pe domnul Vlasov, îl ştiu ca preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie al României. Comunicarea cu domnia sa era una instituţională, nu vorbeam mai mult de două trei ori pe an. Am semnat susţinerea proiectului. În linii mari am citit proiectul dar nu în amănunt. Proiectul a fost respins în comisii şi în plen. Nu am urmărit îndeaproape”, a declarat Alina Gorghiu judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti, potrivit mediafax.ro.
Vlasov este acuzat că a cerut un milion de euro de la un om de afaceri, ca să-l ajute să câştige un litigiu la Curtea de Arbitraj Internaţional Bucureşti, instituţie care funcţionează pe lângă Camera de Comerţ.
Omul de afaceri este şi denunţătorul în acest caz.
După denunţ, Mihail Vlasov a fost prins în flagrant într-un restaurant din Bucureşti în timp ce primea 200.000 de euro.
Mihail Vlasov mai este cercetat şi în alt dosar, în care a fost pusă sub acuzare şi fiica sa. Acesta a fost trimis în judecată în dosarul în care apar numele unor politicieni la care ar fi apelat ca să-l ajute să treacă Oficiul Naţional al Registrului Comerţului în subordinea instituţiei pe care o conducea.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate