Alison Hayes concentrează producţia in-house la Buzău, serviciile la Urziceni

in Articole

Grupul Alison Hayes anunţă reorganizarea proceselor sale de business în România, pentru a îmbunătăţi funcţiile de producţie şi logistică într-un mod mai eficient din punct de vedere operaţional, pentru a onora comenzile din partea clienţilor.

În viitor, întreaga capacitate de producţie in-house va fi concentrată la fabrica de la Buzău, al cărei personal va fi sporit prin transferul parţial al angajaţilor de la fabrica din Urziceni. La Urziceni, pe de altă parte, compania va concentra operaţiunile de cercetare şi dezvoltare, financiare, resurse umane, depozitare şi logistică, utilizând, astfel, la maximum facilitățile acestui punct de lucru, în scopul pentru care a fost construit inițial.

„Alison Hayes este o companie puternică şi decisă să continue dezvoltarea afacerilor în România. Ne reafirmăm angajamentul faţă de piaţa din România, care este principalul nostru centru de producţie în Europa. În România, vom continua să avem al doilea sediu central, cu sute de angajaţi care să susţină operaţiunile noastre în întreaga lume. Vom continua să stimulăm inovaţia prin investiţii în cercetare şi dezvoltare, pentru a oferi clienţilor săi produse de calitate și cu design inovativ”, a declarat Nicolas Georghiades, Chief Operations Officer pentru Alison Hayes.

Alison Hayes este unul dintre cei mai mari producători de textile din România, cu o mare unitate de producţie la Buzău, 10 – 12 subcontractori în toată ţara, exporturi anuale de peste 8,7 milioane de unităţi şi o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro pe an.

Grupul Alison Hayes produce la nivel mondial 15 milioane de unităţi pe an (inclusiv în România) şi înregistrează venituri de peste 90 de milioane de euro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.