Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Alţi opt vitezomani prinşi de poliţie!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat opt șoferi care conduceau cu viteze peste limita legală, pe autostrăzile A1 și A3. Aceștia au fost amendaţi, iar permisul de conducere le-a fost suspendat pentru 90 de zile, anunţă Poliţia Română.

   Astfel, pe Autostrada A1 Râmnicu VâlceaDeva, la kilometrul 288, a fost prins un bărbat de 36 de ani, din Sălaj, care conducea cu viteza de 185 km/h. Un alt bărbat, de 37 de ani, din Republica Moldova, a fost depistat şi el de polițiști, pe același segment de autostradă, la kilometrul 262, conducând cu viteza de 188 km/h. Poliţiştii i-au sancţionat cu amendă de 2.900 de lei pe fiecare dintre cei doi, iar premisul de conducere le-a fost reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

  La o diferenţă de o zi doar, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, tot pe Autostrada A1, segmentul Râmnicu VâlceaDeva, la kilometrul 347, un bărbat, de 35 de ani, din Câmpina, care conducea cu viteza de 187 km/h. A fost amendat şi el cu 2.900 de lei şi i s-a reţinut permisul de conducere. Pe aceeaşi autostradă, dar pe tronsonul Deva-Nădlac, la kilometrul 575, a fost prins un bărbat, de 49 de ani, din Arad, care conducea cu viteza de 188 km/h. Poliţiştii l-au sancţionat cu avertisment dar i s-a reţinut, şi lui, permisul de conducere.

   Pe Autostrada A3 Turda – Borș, la kilometrul 42, polițiștii au depistat o femeie, de 31 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 182 km/h şi un bărbat, de 35 de ani de ani, din Sălaj, ce conducea cu viteza de 183 km/h. Poliţiştii i-au sancţionat pe ultimii doi conducărori auto cu amendă de 1.305 lei fiecare, şi le-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile. (foto: pagina facebook Poliţia Română)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web