Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ALZHEIMER, O BOALA DE CARE SUFERA DIN CE IN CE MAI MULTI ROMANI

in Sanatate
In tara noastra, sufera de aceasta boala peste 270.000 de oameni, dupa cum ne arata medicii si nici 15% nu au fost diagnosticati, adica aproximativ 35.000.
blob
 
Cateva semne banale a caror existenta ne poate alarma, sunt: uitam unde ne-am lasat cheile sau nu ne amintim cum am ajuns intr-un anumit loc.
Un control medical legat de problemele de memorie, trebuie sa solicite neaparat cei care uita des unde si-au pus ochelarii sau portofelul, cei care incep sa inteleaga mai greu si sa se exprime mai greu.
 
O legatura importanta exista intre vasele vasculare cerebrale imbolnavite si boala  Alzheimer, ne arata medicii .
In zilele noastre, este posibil ca boala sa fie diagnosticata cu 15-20 de ani inainte sa se instaleze dementa.
Alarmant este insa faptul ca a scazut media de varsta a celor care s-au imbolnavit de aceasta boala.
 
ATENTIE! Nu orice pierdere de memorie inseamna boala Alzheimer. Uneori, stresul si lipsa vitaminei B12 ne pot face sa fim uituci, dar, un control la medic ne lamureste ce probleme avem.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate