Amănunte noi ies la iveală în cazul elevei din Vaslui. La viol a mai existat un martor.

in Evenimente

Amănunte noi ies la iveală în cazul elevei de 18 ani din Vaslui violată de şapte bărbaţi. Se pare că ar mai exista un martor, un bărbat care a sunat-o pe fată chiar în momentul în care era agresată fizic de Ovidiu Silviu Burdura, cel care a organizat violul.

violata_68027800_09472800

Procurorii au dat publicităţii rechizitoriul din dosarul celor şapte violatori din Vaslui, care scoate la iveală noi detalii în cazul care a şocat o ţară întreagă. Se pare că la viol a mai existat un martor, pe numele Vasile Vlad Pintilie. El a sunat-o pe fata de 18 ani chiar în momentul în care Burdura o viola. Ea a spus că a dat de mare belea, dar nu i-a cerut ajutorul bărbatului. Conform publicaţiei vemeanoua.ro, Pintilie nu a crezut că fata ar avea nevoie de ajutor, aşa că nu a făcut nimic.

Nu părea să aibă probleme. Mi-a răspuns o dată şi mi-a spus că este într-o mare dilemă (!?), cam aşa ceva. Apoi nu a mai răspuns la telefon. Când am fost chemat la Poliţie am povestit totul. Un poliţist mi-a scris declaraţia. Eu doar am semnat-o. Am încercat să o citesc, dar nu înţelegeam scrisul, probabil că a scris ce-am spus eu. Îmi aduc aminte că mi-a pus în paranteze la cuvântul dilemă, belea, dar să stiţi că fata la telefon atunci mi-a zis că este într-o mare dilemă, nu belea cum insista poliţistul. Apoi am plecat la muncă în Germania şi o perioadă n-am ştiut nimic. Când m-am întors am aflat că am fost citat cu mandat de aducere”, a povestit acesta.

Însă procurorii au o altă versiune a evenimentelor: ei susţin că “în timp ce victima se afla cu inculpatul Silviu Burada în maşină, în intervalul orar 20.00-21.00, a fost sunată de cãtre Vasile Pintilie. Fata i-a cerut acestuia ajutorul şi i-a spus că a intrat într-o mare <belea>, dar imediat convorbirea telefonică s-a întrerupt. Ulterior, Pintilie a apelat-o telefonic pe fată, însă, aşa cum rezultă din declaraţiile acesteia, Silviu Burada a respins apelurile”.

Citeste si: Tânăra violată din Vaslui a inceput sa pozeze pe Facebook. Vezi pozele incendiare aici

Violatorii au primit pedepse prea mici
Cei şapte bărbaţi au fost condamnaţi pe 17 august la închisoare. Agresorii au primit între 5 ani şi 8 luni şi 8 ani şi 4 luni de închisoare, pedepse considerate de mulţi mult prea mici pentru fapta lor.

Burada Ovidiu Silviu (21 de ani), cel care a organizat violul în grup, a primit 8 ani şi 4 luni de închisoare, Burlacu Paul Andrei (28 de ani) – 7 ani , Avădanei Silviu (22 de ani) – 7 ani, Bolboceanu Petrică (23 de ani) – 7 ani, Boicu Ionut Bogdan – 5 ani şi 8 luni, Rotaru Alin Dumitru (19 ani) – 5 ani şi 8 luni, iar Surlac Ioan (20 de ani) – 5 ani și 8 luni, potrivit adevarul.ro

Pe lângă sentința primită, agresorii sunt nevoiți să plătească 50.000 de lei daune morale victimei, pe care au violat-o cu sălbăticie până ce fata a leșinat

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*