Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Amendamentul prin care se graţiază în întregime pedepsele până la 3 ani şi altul prin care se graţiază cu 3 ani condamnările de până la 10 ani au fost adoptate astazi de comisia juridica din Senat

in Articole/Politic/Stiri online

Astăzi, s-au reluat dezbaterile cu privire la legea graţierii și comisia juridică din Senat a adoptat amendamentul prin care se graţiază în întregime pedepsele cu închisoarea până la 3 ani inclusiv, aplicate de instanţa de judecată, cu toate că Guvernul propusese graţierea pedepselor cu închisoare de până la 5 ani inclusiv, aplicate de instanţa de judecată.
Amendamentul a fost adoptat cu şapte voturi pentru si două abţineri.

Tot astăzi, comisia juridică din Senat a adoptat si un amendament prin care se graţiază în parte, cu trei ani, pedepsele cu închisoarea aplicate de instanţele de judecată, mai mari de trei ani dar care să nu depăşeasca zece ani. Acest amendament a fost adoptat cu şapte voturi pentru si trei voturi împotrivă.

Astăzi a mai fost adoptat de comisia juridica din Senat un amendament care prevede că nu vor fi graţiate pedepsele cu închisoarea a căror executare a fost suspendată condiţionat sau sub supraveghere, potrivit legii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate