Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Amenzi de până la 2.500 de lei pentru șoferii cu mașini noi

in Evenimente/Stiri online

Potrivit noilor prevederi ale Codului Rutier orice persoană care achiziționează o mașină nouă și nu își plătește impozitele la stat în maxim 60 de zile de la cumpărare, riscă să fie amendat cu sume de până la 2.500 de lei.

Noul proprietar al unui autoturism dispune de 60 de zile de la cumpărarea acestuia pentru a achita impozitele aferente. În caz contrar se suspendă înmatricularea, ceea ce inevitabil crează imposibilitatea șoferului de a circula pe străzi cu autoturismul respectiv. Amenda în acest caz este între 1.125 și 2.500 de lei (9-20 puncte).

Pentru a ține sub strictă observație persoanele care nu își plătesc impozitele către stat, reprezentanții instituțiilor abilitate comunică între ei. Astfel, datele de la serviciul de înmatriculări și de la RAR ajung la organele fiscale, care vor transmite mai departe lista cu datornici.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate