Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ANAF a încălcat legea. 16.000 lei amendă pentru LISTA RUȘINII

in Evenimente/Stiri online

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a fost amendată cu suma de 16.000 lei, după ce Autoritatea pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a demonstrat că publicarea unei liste a românilor datornici la stat, înafara site-ului oficial a Fiscului, încalcă legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal a cetățenilor în cauză, iar datornicii nu au fost înștiințați de acțiunea ANAF.

ANAF a anunțat că va contesta amenda și susține că legea obligă instituția să publice o astfel de listă a rușinii. De asemeni, reprezentații Fiscului susțin că cetățenii au fost informați, iar publicarea listei s-a făcut pe pe platforma Guvernului pentru a nu bloca site-ul ANAF.

Fiscul a publicat săptămâna trecută lista persoanelor fizice cu datorii la stat de cel puțin 1.500 de lei. Peste 180.000 de datornici au de plătit 750 de milioane de euro. Printre ei și persoane importante ca Regele Mihai cu o restanță de peste 4 milioane de lei, George Becali, Silviu Prigoană, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, cercetat pentru evaziune fiscală în forma continuată, acumulând o datorie la stat de 232 de milioane de lei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate