Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ANAF în control la piața de flori. ”Eu „coroperez” doamnă, dar de ce nu vă duceţi la aştia mai mari?”

in Evenimente/Stiri online

Inspectorii ANAF au făcut controale în piața de flori din Capitală unde au aplicat zeci de amenzi și au confiscat tone de marfă. Majoritatea comercianților au dat bir cu fugiții.

Nu am vândut decât un singur bucheţel, atât. Recunosc!” a fost explicația unei vânzătoare de flori, după ce inspectorii ANAF au întrebat-o dacă a folosit casa de marcat. Scuzele patronilor care nu au reușit să fugă de control au fost diverse: ”Nu mi-a ieșit firma, ”Nu găsesc actele, unul dintre ei chiar recunoaște că nu deține niciun fel de factură pe florile puse la vânzare, ba mai mult, spune că afacerea este una ”la negru” și nu ar fi prima dată când este prins. ”Nu sunt producător. Le iau şi eu de la cineva şi le vând mai departe (…) Am mai luat vreo 2-3 amenzi., mărturisește vânzătorul de flori.

Pe de altă parte, comercianții au devenit vizibil iritați la vederea inspectorilor și au început să țipe la clienți. Un alt bărbat se simte victimă după ce i s-au cerut facturile pe flori. ” Vă rugăm să cooperaţi cu noi.- Eu „coroperez” doamnă, dar de ce nu vă duceţi la aştia mai mari, care au tiruri şi veniţi la ăştia mai mici?”

În urma controlului, ANAF a închis câteva tarabe, a tăiat amenzi în valoare de peste 10 de mii de lei și a confiscat marfă valorată la câteva zeci de mii de lei.

sursa: Digi24

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate