Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Anchetă într-un spital din Suceava, unde se bănuiește că încă se folosesc dezinfectanții Hexi Pharma. Explicațiile conducerii

in Evenimente/Stiri online

Direcția de Sănătate Publică Suceava a început o anchetă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, după ce pe internet au fost postate imagini cu mai multe recipiente Hexi Pharma, așezate la îndemâna personalului pentru uzul în spital. „Încă din data de 12.05, Direcția de Sănătate Publică, în urma solicitării Ministerului Sănătăţii a transmis tuturor spitalelor de pe raza județului Suceava blocarea stocurilor de biocide care aparțin firmei Hexi Farma. Direcția de Sănătate Publică a trimis o echipă de control la fața locului”, a declarat pentru Digi24, Andrei Ianovici, directorul DSP Suceava.

Conducerea spitalului susține că toți dezinfectații de la Hexi Pharma, și anume 1.704 litri cât aveau pe stoc în momentul depistării dezinfectanților diluați, au fost retrași și depozitați în magazie, conform procedurii. ”Singura explicație posibilă este aceea că s-a folosit recipientul și nu conținutul. A fost refolosit recipientul pentru că ultima ridicare din magazie a acelui flacon de Hexaclor a fost pe 11 februarie 2016”, susţine Doina Chirap, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Judeţean din Suceava, potrivit Digi24.

De asemeni, conducerea spitalului a anunțat că a deschis o anchetă internă pentru a stabili împrejurările exacte în care a ajuns produsul Hexi Pharma în uzul medicilor, sau doar s-a refolosit recipientul, care de asemeni, este periculos pentru pacienți și ilegal.

sursă foto: captură digi24

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate