Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Andi Moisescu chiar e un tip inteligent, echilibrat! De ce nu divorteaza de Olivia Steer

in ShowBiz

Înțeleg că Andi Moisescu e un tip plăcut, inteligent, haios, foarte simpatizat de toată lumea. Doar că Andi Moisescu e soțul Oliviei Steer, o ignorantă deloc benignă, ci din contră, tot mai nocivă, o reprezentantă a noii Inchiziții, adică o luptătoare împotriva științei și bunului-simț, ba una care pune în pericol (iar asta nu e de iertat) mii de copii din țara asta și așa greu încercată.

Din punctul meu de vedere, dacă Andi Moisescu chiar e un tip inteligent, echilibrat și cu toți boii acasă, are două variante: 1. Îi spune iubitei soții că, după părerea lui, e mai bine să tacă și că n-are dreptate; 2. (dacă nu tace) Se disociază PUBLIC și VOCAL de toate idioțeniile alea, dar se scuză prin faptul c-o iubește și așa…. 3. Divorțează.

Doar că Andi Moisescu nu face nici una dintre aceste trei chestii. Ba mai grav, o apără pe proastă. Citez din wowbiz (îmi pare rău, asta e, acolo a vorbit omul): ”Sotia mea nu a fost subiectul unor controverse. Sotia mea a fost pur si simplu linsata mediatic pentru ca a avut curajul sa-si expuna un punct de vedere care incurca niste calcule.”

A, daaa? Păi atunci poate ar trebui să fiți doi linșați mediatic. Eu zic că, din acest moment, opinia aia generală că Andi Moisescu e un tip simpatic ar trebui să se schimbe. Nu e nimic simpatic la inchiziție. Iar această familie nefrecventabilă trebuie boicotată cu orice chip. Nu e frumos, știu. Libertatea de exprimare e sfântă, știu. Dar când libertatea aia de exprimare afectează niște copii, din cauza faptului că există mulți cretini care-i ascultă pe Moisescu și Moiseasca, acolo gata, se oprește tot.  Sursa:Mantzy.Blog

Olivia Steer recomandă femeilor să nu își mai facă mamografii pentru depistarea cancerului la sân, ba mai mult, spune că forma predominantă de cancer la sân dispare de la sine, dacă nu intervii. Nu o tratezi, dispare! Dacă o tratezi, se întinde!

Olivia Steer spune asta în timp ce în România situația este următoarea:

  • peste 10.000 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer mamar. Acest tip de cancer este principala cauză a mortalității femeilor din România.
  • mortalitatea este de 36%, față de media europeană de 29%, pentru că la noi boala este de obicei depistată într-un stadiu avansat. România este țara din UE cu cea mai mare mortalitate la cancer la sân.
  • 88% dintre femeile din mediul rural nu-și fac niciodată un control.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate