Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Andre Rieu își ține promisiunea și ajută victimele COLECTIV. Le-a înmânat un CEC

in Evenimente/Stiri online

Impresionat de drama victimelor de anul trecut din clubul Colectiv, celebrul artist, Andre Rieu s-a întâlnit cu o parte dintre cei afectați și le-a înmânat un cec în valoare de 150.000 de euro. De asemeni Rieu a făcut demersuri pentru venirea la București a unor medici din Olanda, care împreună cu doctorii români vor stabili un plan de prevenire și acționare în cazul unor evenimente tragice cum a fost cel de la Colectiv.
„Suferința lor este atât de mare! Este uriașă! Nu poți compensa asta niciodată. Singurul lucru pe care putem să-l facem, pentru că eu sunt sunt bine, nu sunt ars, sunt sănătos, este sa îi ajutăm pe acești oameni cât putem de mult și sper că mai mulți oameni vor face la fel.”, a declarat artistul.

Anul trecut, imediat după tragedia de la Colectiv, violonistul Andre Rieu a venit special în România pentru a aprinde o lumânare la altarul victimelor și a promis că va dona profitul din vânzările DVD-ului făcut special pentru România.
Banii donați vor fi folosiți pentru tratamentele de recuperare a celor afectați. Aceștia mărturisesc că statul român le decontează doar spitalizarea și intervențiile chirurgicale, în timp ce tratamentul este extrem de costisitor și depinde de donații.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate