Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk după doi ani de căsnicie. ”Suntem unul şi asta nu se schimbă”

in ShowBiz

Andreea Marin a anunțat pe pagina sa de Facebook că divorțează de Tuncay Ozturk după doi ani de căsnicie.

El, cu 11 ani mai tânăr, ea, deja la al treilea mariaj. Nu mulți au pariat pe cuplul Andreea Marin (41 de ani) și Tuncay Ozturk (30 de ani), dar cei doi se încăpățânează să le demonstreze cârcotașilor că s-au înșelat.

Nimic nu pare să tulbure apele în familia Andreei Marin. Căsătorită de la sfârșitul anului 2013 cu medicul turc, vedeta nu ezită să vorbească despre dragostea ei, râzându-le în nas celor care văd peste tot semne ale unui eventual divorț.

Nici faptul că Tuncay a fost surprins în repetate rânduri în compania unei blonde tinere și apetisante nu i-a stricat zen-ul vedetei care găzduește emisiunea ”Prețuiește viața”, de la TVR. De altfel, explicația oferită de soțul Andreei a fost destul de plauzibilă. “Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea, Sandra (25 de ani), nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea. M-am pierdut permisul pentru o lună şi asistenta mea merge peste tot cu mine, căci ea îmi conduce maşina. Andreea ştie despre această situaţie”, a precizat Tuncay Ozturk pentru Click!

În cel mai recent interviu acordat de Andreea, pentru One.ro, vedeta subliniază încă o dată trăinicia relației cu medicul turc. ”Suntem unul şi asta nu se schimbă.”

Sursa: stireazilei.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate