Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Andreea Marin, replică acidă la declarațiile lui Tuncay: „Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamnă doar zgomot. Eu am ales liniștea. Rămân de partea sa”

in ShowBiz

Andreea Marin a fost aceea care a dat vestea divorțului de Tuncay Ozturk, în 27 octombrie, iar două zile mai târziu, cel care curând va deveni fostul soț al vedetei a scris un mesaj lung pe pagina lui de Facebook.

A spus despre Andreea că este femeia vieții lui și că despărțirea s-a produs din prea multă dragoste. „Dragostea noastră a fost atât de mare încât am trăit totul la intensitate maximă și totodată anumite discuții pe care le-am purtat au fost foarte puternice și rănindu-ne verbal inimile fiecăruia în anumite momente. Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau și mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârșit a fost necesar pentru amândoi. Ne pare rău pentru toții oamenii care ne-au susținut atât de mult în toți acești ani, dar vă asigurăm că atât eu, cât și Andreea, am făcut tot posibilul ca această relație să meargă, însă amândoi avem două caractere puternice și a fost greu să ajungem la un numitor comun. Dragostea noastră ne-a dat mereu puterea de a lupta și a merge mai departe și, totodată, aceeași dragoste ne face să punem punct acestei povești. Andreea este femeia vieții mele și o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Și încă o iubesc cu aceeași intensitate și voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine”, a scris Ozturk pe pagina sa de socializare, acolo unde i-a închinat o adevărată odă celei pe care o numește „femeia care a aprins dragostea în inima mea și mi-a umplut sufletul”, a scris Tuncay pe Facebook.

A doua zi de la cuvintele acestuia, fosta „zână” a Surprizelor a reacționat tot prin intermediul rețelelor sociale, cu doar câteva propoziții. „Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamnă doar zgomot. Eu am ales liniștea. Rămân de partea sa”, a scris prezentatoarea tv, ca o aluzie la alegerea lui Tuncay de a comenta cele întâmplate între ei. Dacă am interpreta substanța celor spuse de vedetă, aceasta a considerat că cel care încă îi este soț se încadrează în capitolul „vorbe, nu fapte”, cuvinte frumoase, dar acțiuni nedemne de aceste cuvinte.

Sursa: click.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate