Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Andrei Baciu in varsta de doar 28 de ani este cel mai tanar ministru desemnat vreodata in Guvernul Romaniei

in Politic

Andrei Baciu in varsta de doar 28 de ani este cel mai tanar ministru desemnat vreodata in Guvernul Romaniei din 89 incoace. El a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

andrei_48185200

A fost rezident în secția de chirurgie cardiacă a Spitalului Fundeni (ian. 2012—mart. 2012), apoi la Spitalul universitar „Charles Nicolle” (CHU de Rouen) din Rouen, Franța.

Din august 2014, a efectuat stagii de chirurgie generală la Spitalul Universitar din București și de chirurgie toracică la Institutul „Marius Nasta”.

În 2015, a urmat un program de formare în management spitalicesc la Școala Națională de Sănătate Publică din București.

Este președinte al Asociației S.O.S. Drepturile Pacienților.

Ȋn iulie 2014 a absolvit un program de formare în managementul spitalicesc, la Open University din Marea Britanie, iar în prima jumătate a acestui an, a urmat, veme de patru luni, un program similar la Şcoala Naţională de Sănătate Publică din București.

Revenit în România în august 2014, Andrei Baciu a devenit președintele Asociaţiei SOS Drepturile Pacienţilor, cea care a lansat luna trecută o amplă campanie media, pentru drepturile pacienţilor, dar și pentru promovarea liberalului Cristian Bușoi.

Ȋn urmă cu doar câteva zile, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a interzis un spot TV al acestei asociaţii, în care apare Cristian Bușoi, aspirant declarat la fotoliul de primar general al Capitalei. Spotul respectiv fusese  difuzat de toate posturile Intact, drept o campanie de interes public.

Reclama îl prezenta pe Bușoi în timp ce acesta discuta cu diferite persoane, scria cu markerul pe un flipchart sau vorbea, gesticulând (fără sonor). „Asociația S.O.S. Drepturile Pacienților și doctorul Cristian Bușoi au creat singurul serviciu gratuit de asistență pentru pacienții din România”, spune spotul. CNA a considerat că această reclamă încalcă legislația potrivit căreia „publicitatea, pozitivă sau negativă, în legătură cu partide politice, oameni politici, mesaje politice este interzisă, cu excepţia perioadelor de campanie electorală”.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate