Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Angajări la Craiova. Ford România va recruta aproape 1.000 de persoane pentru noile locuri de muncă la uzina de producție de ultimă generație

in Articole/Economie

Ford România va recruta aproape 1.000 de persoane pentru noile locuri de muncă la uzina din Craiova deoarece din  toamnă, începe să producă  viitoarea generație a SUV-ului de clasă mică Ford EcoSport.

Președintele Ford România, John Oldham, a arătat că în prezent la fabrica de automobile Craiova lucreraza 2.715 persoane și că se va ajunge la 3.650 de salariați ca urmare a noilor angajări. Noile posturi merg în paralel cu transformarea uzinei cu scopul de a sprijini producția viitorului Ford EcoSport.

Selecția noilor angajați se va derula din aprilie până la sfârșitul lunii iulie și vor fi făcute prin intermediul unei agenții de recrutare de personal.

Din august, cei recrutați vor începe un program de formare specific care să-i facă să înțeleagă Sistemul Global de Producție Ford și rolul lor în pregătirea lansării viitorului EcoSport.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate