Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ANGAJAT LA FINANTE

in Stiri online

Un tip se duce la Finanțe pentru un interviu. Angajatorul îl întreabă: – Ești alergic la ceva? – Da, la cafeină. – Ați lucrat pentru serviciul public înainte? – Da, am fost în armată. Am fost în Afganistan de două ori. – Asta vă va da un avantaj de 5 puncte la ocuparea acestui post. Aveți vreun handicap, de orice fel? – Da. O mină a explodat lângă mine când am fost acolo și mi- am pierdut ambele testicule. Angajatorul face o grimasă și apoi spune: – Ok! Aveți suficiente puncte pentru a fi angajat.

Programul normal zilnic este de la 8:00 la 16:00. Dar puteți începe mâine la 12:00 – și veți veni în fiecare zi de la ora 12:00. Tipul este nedumerit și întreabă: – În cazul în care orele de lucru sunt de la 8:00 la 16:00, de ce vreți să vin la 12:00? Eu nu vreau niciun tratament special… – Ceea ce trebuie să înțelegeți, este că acesta este un loc de muncă la Finanțe. În fiecare zi, de la 8:00 la 10:00, ne bem cafeaua, apoi, până la 12:00, ne scărpinăm la…Nu are sens să veniți de la 8:00…

mama-5761

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate