Angela Merkel a adus Europa in HAOS! A invitat refugiații în Germania, iar apoi a spus stop

in Extern

Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a pus haosul creat de valurile mari de imigranți care ajung în fiecare zi în Europa pe seama cancelarului german Angela Merkel și îi reproșează că a invitat refugiații în Europa, potrivit EFE.

angela-merkel
Merkel a invitat refugiații în Germania, iar acum câteva zile, ea (Merkel) a pus piciorul pe frână și a spus că Germania nu poate primi toți acești imigranți economici. A făcut acest lucru fără să-și dea seama că, într-un trafic atât de congestionat, a provocat haos pe șosea apăsând frâna, iar acest haos trebuie acum soluționat”, a spus președinta croată.

Kolinda Grabar-Kitarovic și-a acuzat și propriul guvern că a fost prins pe picior greșit de valul de migranți.

Între 2.000 și 3.000 de noi migranți au intrat marți dimineața în Croația, venind dinspre Serbia, în timp ce autoritățile de la Zagreb se tem că statele vecine ar putea decide să-și închidă frontierele pentru imigranții ilegali.

În ultima săptămână , în Croația, venind tot dinspre Serbia, au ajuns peste 30.000 de imigranți. Dintre aceștia, aproximativ 27.000 și-au continuat călătoria către Vestul Europei, potrivit Ministerului de Interne croat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.