Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Angela Merkel critică dur Europa

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

Cancelarul Angela Merkel a declarat în cadrul unei emisiuni tv a postului național german ARD, că va lupta pentru a găsi o soluție comună cu liderii statelor membre UE în ceea ce privește situația refugiaților.

”Ceea ce nu se poate este ca unii sa spună, la modul general: ”nu vrem musulmani în țara noastră”, a declarat cancelarul german, care dorește ca Europa să accepte politica porților deschise în ceea ce privește refugiații și de asemenea, să găsească o soluție de integrare a tuturor migranților fără a se impune statelor din UE cote obligatorii.

În caz contrar, Angela Merkel a precizat că va începe negocierile cotelor obligatorii de primire a refugiaților cu fiecare lider UE, menționând că ”fiecare țară trebuie să contribuie la acest proces”, iar discriminarea nu este acceptată sub nicio formă.

Mai mulți lideri europeni au spus că nu doresc ca în țările europene să fie create adevărate comunități musulmane, în timp ce Slovacia a anunțat deja că va primi doar refugiați creștini.

Pe de altă parte, liderii politici, inclusiv din Germania, se distanțează de Merkel. Vicecancelarul german Sigmar Gabriel a declarat că este imposibil ca Germania să primească un milion de refugiați, iar sloganul cancelarului ”Putem face asta!” devine un clișeu insuficient pentru a rezolva una criza migranților din Europa, considerată a fi una dintre cele mai mari probleme actuale, mai ales după ce în rândul refugiaților s-au infiltrat și teroriști.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate