Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Angela Merkel le caută locuri de muncă imigranţilor

in Evenimente/Extern/Stiri online

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a invitat pe directorii principalelor companii germane la o reuniune programată la jumătatea lunii septembrie pe tema integrării refugiaţilor pe piaţa germană a muncii, informează revista Bild.

În contextul în care aproape 1,5 milioane de extracomunitari din Orientul Mijlociu şi Africa au sosit în Germania în ultimul an şi jumătate, Guvernul de la Berlin vrea să obţină un angajament din partea companiilor germane în sensul integrării imigranţilor pe piaţa muncii.

În cursul unei reuniuni programate pe 14 septembrie, Angela Merkel va aborda această temă cu directorii principalelor companii germane.

În cadrul unei iniţiative intitulate „Împreună”, sunt invitaţi la discuţii directorii companiilor Siemens, Evonik, Opel, RWE şi Volkswagen.

Cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung relata în iulie că cele mai puternice 30 de companii germane au angajat până acum doar 54 de refugiaţi.

sursa: Gandul

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate