Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ANM anunță ploi și lapoviță! Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

in Stiri online

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo valabila pentru perioada 02.10.2017 – 15.10.2017. potrivit meteorologilor, in urmatoarele doua saptamani, temperaturile nu vor depasi valorile normale pentru aceasta data.

Temperatura aerului va creste treptat in prima parte a intervalului, apoi nu va avea variatii semnificative si se va situa, in general, in apropierea mediilor climatologice ale perioadei. In medie, pe parcursul primei saptamani vor fi maxime cuprinse intre 17 si 23 de grade si minime intre 5 si 9 grade, iar in cea de-a doua saptamana temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 21 de grade, iar minmele vor oscila in jurul a 8 grade. Vor fi ploi slabe cantitativ, cu probabilitate mai mare de semnalare in perioada 7-11 octombrie.

Transilvania
Valorile termice se vor situa, in general, in apropierea celor normale perioadei. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra, in medie regionala, intre 15 si 19 grade, usor mai ridicate in zilele de 3 si 13 octombrie, dar si mai scazute in 4 octombrie. Media regionala a temperaturilor minime va fi de 5….6 grade, exceptand prima noapte, cand se vor inregistra in jur de 2 grade. Probabilitatea de aparitie a ploii va fi ridicata incepand cu data de 3 octombrie, iar in perioada 7-11 octombrie ploile pot fi moderate si temporar, mai insemnate cantitativ.

Moldova
Regimul termic, atat diurn cat si nocturn, va fi apropiat de cel normal in aceasta perioada a anului, exceptand prima noapte, cand vremea va fi rece, cu minime in jurul a 4 grade. In restul timpului, vor fi temperaturi minime, in medie regionala, de 7…8 grade. Maximele, mediat pe regiune, se vor incadra intre 15 si 19 grade in prima saptamana si intre 17 si 19 grade, pe parcursul celei de-a doua. Incepand cu data de 3 octombrie, probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata, insa acestea vor fi slabe cantitativ.

Sursa: stirilekanald.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate