Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Anonymous a înființat un partid politic prin care vrea să schimbe lumea. VIDEO

in Evenimente/Stiri online

Grupul Anonymous a anunțat că și-a lansat propriul partid politic, Humanity Party (THumP) și intenționează „să distrugă sistemul politic mondial și sa restaureze o nouă ordine, sub semnul păcii”. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui video în care se specifică că noul partid THumP este o rețea internațională care dorește să fondeze un „guvern al lumii”, care să lupte pentru drepturile omului de pretutindeni.

Aceste drepturi ale omului includ cele cinci necesități de bază pentru a trăi: nevoia de hrană și apă, siguranța, haine de bază, asigurare medicală și servicii medicale, educație„, spune hacker-ul în clipul de promovare. De asemeni, se poate observa că pe lângă nelipsita mască, protagonistul poartă o așa-zisă uniformă albă cu insigna noului partid.

Prin THumP, grupul Anonymous propune schimbarea lumii și să „unifice agendele politice capitaliste și socialiste”, să elimine bolile sociale provocate de „marile religii ale acestei lumi” și să instituie pacea mondială prin unirea omenirii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate