Antarctica nu a fost întotdeauna un continent rece! Misterul piramidelor din Antarctica

in Curiozitati

Istoria Antarcticii este una necunoscută pentru că acest continent ascunde sub stratul gros de gheața numeroase secrete.

Antarctica nu a fost dintotdeauna un continent rece, în urmă cu peste 170 de milioane de ani a făcut parte dintr-un super-continent numit Gondwana. Acum 25 de milioane de ani, o bucată imensă, de peste 14 milioane de kilometri pătrați, s-a desprins și astfel s-a născut Antarctica.

Conform cercetărilor, Antarctica nu a fost întotdeauna un continent rece, ci un ținut tropical sau chiar temperat, ceea ce înseamnă că a adăpostit diverse forme de viață. Mai mult de atât, există numeroși oameni de știință care sunt de părere că pe acest continent au trăit diverse civilizații, care au lăsat în urma lor numeroase vestigii, printre care și mai multe piramide.

Povestea piramidelor din Antarctica este una relativ nouă, pentru că în 2010 au apărut prime imagini cu aceste construcții misterioase, acoperite parțial de zăpadă. O echipă de specialiști americani a anunțat că au descoperit nu mai puțin de 3 piramide la circa 10 kilometri distanță de linia de coastă. Nu se poate spune cu exactitate cine le-a construit și nici ce înălțime au pentru că din momentul în care au fost descoperite și până în prezent nu s-a mai dat nici publicității. Cert este faptul că între timp s-au mai organizat numeroase expediții și niciun detaliu nu a fost oferit publicului larg.

De ce? Pentru că oficial aceste piramide nu există pentru că altfel istoria omenirii ar fi trebuit rescrisă. De asemenea, există numeroase speculații, care sugerează că nu ar fi fost construite de mâna omului, ci de civilizațiile extraterestre, care au vizitat Terra în trecutul îndepărtat.

piramide-antarctica

Probabil că aceste piramide adăpostesc numeroase secrete ale trecutului, cât și detalii importante cu privire la cei care le-au ridicat.

SURSA:efemeride.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*