Antigrip produs impotriva gripei

in Educational/Sanatate

sirop-antigrip-dpsir1

Antigrip.

Produs de Dacia Plant Sebeş.

Acţiuni: antiseptic, energic, antitusiv, expectorant, carminativ, antispastic, calmant, bronhodilatator, imunostimulator.

Indicaţii: tuse de diverse etiologii, dureri de gât, gripă, viroze (mai ales la nivelul aparatului respirator), amigdalită, laringită (inclusiv cronică), sensibilitate la frig şi umezeală, pneumonie, astm.

Precauţii: în stările febrile nu se administrează acest remediu intern, ci se foloseşte sub formă de gargară pentru eliminarea secreţiilor, oprirea tusei şi combaterea infecţiilor localizate la nivelul gâtului. Persoanele cu sensibilitate gastrică mare vor lua acest remediu după ce au mâncat.

Contraindicaţii. Gastrita hiperacidă în fazele de criză, ulcer gastric, alergie la plantele aromatice şi condimentare fierbinţi, hipertensiune (în fazele grave).

Alte recomandări şi observaţii. Este un produs complementar preparatului IMUNOSTIMULENT, ANTIGRIP-ul având o acţiune mai rapidă, focalizată mai ales în zona laringelui, în timp ce IMUNOSTIMULENT-ul are o acţiune mai vastă cuprinzând toate segmentele aparatului respirator, precum şi alte aparate (digestiv, urinar, etc). ANTIGRIP-ul are de asemenea, o acţiune antitusivă remarcabilă. Acest supliment este bine complectat şi de suplimentele naturale cu efecte vitaminizante (cătină, coacăze negre, măceşe, etc).

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*