Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ANUNŢ fără precedent de la NASA. SOARTA OMENIRII se poate schimba. DESCOPERIRE COLOSALĂ

in Diverse

Specialiștii NASA au anunțat că o planetă similară cu planeta Pământ, doar că de dimensiuni mult mai mari, care a fost denumită generic Planeta X, Planeta 9 sau Nibiru, ar exista undeva la limitele Sistemului Solar.

NASA a vorbit, într-un comunicat dat publicității, că va depune toate eforturile pentru a descoperi această planetă misterioasă.

Planeta descoperită este mult mai mare decât Pământul

Planeta Nibiru ar fi de zece ori mai mare decât Terra și s-ar afla la o distanță foarte mare de planeta noastră, undeva la marginea Sistemului Solar. Specialiștii sunt de părere că aceasta ar fi la o distanță de 20 de ori mai mare decât se află planeta Neptun față de soare, de 4,5 miliarde de kilometri.
Fiind atât de aproape de Soare, Planeta 9 a face o rotație completă în jurul acestuia în 20.000 de ani. Cu toate că prezența acestei planete nu a fost încă observată, NASA susține că există dovezi referitoare la anumite caracteristici ale Sistemului Solar care ar explica prezența ei, scrie Agerpres.ro

Specialiștii susțin că au dovezi care certifică existența Planetei 9

“Există în prezent cinci linii diferite de dovezi obținute prin observații care indică existența Planetei 9”, susține Konstantin Batygin, astrofizician și planetolog la Institutul Tehnologic din California (Caltech), din Pasadena, potrivit evz.ro.
“Dacă am renunța la această explicație și Planeta 9 nu ar exista, atunci am genera mai multe probleme decât am rezolva. Din start ar trebui să rezolvăm cinci noi probleme și ar trebui să venim cu cinci teorii diferite pentru a le rezolva”, a adăugat acesta.

Sursa: stirideultimaora.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate