Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ANUNȚ IMPORTANT pentru toți bugetarii! Intră în vigoare din 2018

in Stiri online

Angajații care muncesc în condiţii deosebit de periculoase vor primi beneficiaza de sporuri de până la 75% din salariul de bază potrivit unui proiect de lege publicat de Ministerul Dezvoltării.

Salariatii in instituţiile publice sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor or primi cele mai mari sporuri vor primi, din 2018.

Angajaţii care lucrează în condiţii deosebit de periculoase, cum ar fi personalul de la medicină legală sau cei care intră în contact direct cu bolnavii de TBC, vor primi sporuri de până la 75% din salariul de bază.

Sporuri vor primi si ei care lucreaza in conditii de radiati. Salariatii care lucreaza in condiţii de muncă vătămătoare sau periculoase, angajaţii vor încasa suplimente de până la 35 %.

De asemenea persoanele care muncesc în localităţi situate la altitudine sau în condiţii de radiaţii vor beneficia de sporuri de până la 20%.

Personalul care activează sub influenţa a patru factori de risc va primi un spor de până la 15% din salariul de baza, conform notei de fundamentare a proiectului publicat de Ministerul Dezvoltării.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate