Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ANUNȚ NEAȘTEPTAT pentru românii din Anglia de la omul care a militat pentru BREXIT: „Românii nu ar trebui să…”

in Stiri online

Boris Johnson, fostul primar al Londrei, unul din oamenii-cheie care a militat pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană are o veste neașteptată pentru românii care locuiesc și lucrează în Regat.

Mesaj de la ministrul de Externe britanic pentru români, la un an după Brexit

„Nu cred că ar trebui să fie deloc îngrijorați. Nu ar trebui să își facă griji, deoarece sunt membri extrem de valoroși ai societății noastre.

Îi iubim. Au o contribuție uriașă la economia Regatului Unit, la cultura britanică”, a spus șeful diplomației britanice, notează Realitatea.net.

„Am fost primar al Londrei. Când mergi prin Londra, vezi o mulțime de magazine românești, români care lucrează în toate domeniile.

Credem că sunt jumătate de milion de români în Regatul Unit. Am fi nebuni să îi lăsăm să plece înapoi în România. Vrem să îi păstrăm, vrem să ne asigurăm că se simt în siguranță și că drepturile lor sunt protejate”, a declarat Boris Johnson.

Pe 23 iunie 2016, 51,9% dintre britanici au votat pentru ieșirea țării lor din Uniunea Europeană. În urma rezultatului, premier David Cameron și-a dat demisia, iar în locul lui a venit Theresa May, cea care poartă de un an și ceva negocierile privind ieșirea Marii Britanii din UE.

Sursa: teotrandafir.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate