Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ANUNTUL CARE BUCURA PE TOATA LUMEA. Daca iti iei o masina din asta primesti de la stat 20.000 de lei

in Evenimente

Guvernul măreşte prima acordată la achiziţia de maşini electricede la 12.000 de lei la 20.000 de lei. Este acea reducere care se aplică doar pentru maşinile pur electrice prin programul Rabla. În acelaşi timp, cei care cumpără maşini hibride vor beneficia de un ecotichet în valoare de 5.000 de lei.

11899827_655835201185809_725266801171499122_n

Cea mai mare problemă a maşinilor electrice este autonomia, care nu depăşeşte 400 de kilometri şi lipsa de staţii de încărcare. Conform declaraţiilor constructorilor, anul acesta se vor lansa pe piaţă maşini electrice cu o autonomie de cel puţin 1.000 de kilometri.

În primăvară, Administraţia Fondului de Mediu, a anunţat că are de gând să susţină financiar şi instalarea a 10.000 de prize pentru încărcarea acestor mașini.

Din ianuarie și până în martie, au fost vândute în România 59 de mașini ecologice (dintre care una electrică, iar restul hibride), în creştere cu 15,68% faţă de aceeaşi perioadă a lui 2014, când s-au vândut 51 de unităţi.

masina_ecologica_040e45316f

Cifra reprezintă echivalentul a 0,3% din totalul vânzărilor de autovehicule noi înregistrate în aceeaşi perioadă, arată statistica Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), publicată recent. Cele mai mari vânzări de mașini „verzi” s-au făcut în februarie (22 de unităţi), martie (20 de unităţi) şi ianuarie (17 exemplare), relevă statistica APIA.

România rămâne însă tot pe ultimele locuri în ceea ce priveşte achiziţia de autovehicule prietenoase cu mediul înconjurător, şi în care Norvegia, Franţa, Olanda, Marea Britanie şi Germania deţin supremaţia.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate