Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Anunţul de vânzare a Catedralei Neamului, a provocat stupefacţie. Reprezentanţii BOR s-au declarat revoltaţi de întreaga situaţie

in Evenimente

EVZ.RO – Anunţul de vânzare a Catedralei Neamului, „la roşu”, postat pe un site specializat, a provocat stupefacţie. În câteva ore fiind vizualizat de mii de oameni. Cel care a publicat anunţul de vânzare a postat şi o galerie foto cu Catedrala Neamului şi a anunţat că cere un preţ de 500 de milioane de euro. Datele de contact afişate sunt chiar cele ale Patriarhiei Române. Reprezentanţii BOR s-au declarat revoltaţi de întreaga situaţie, au raportat abuzul şi au făcut o scrisoare de protest către administratorul site-ului.

colajcatedrala-465x390

La numărul afişat în dreptul vânzătorului răspund reprezentanţii ai Bisericii Ortodoxe Române (BOR), care afirmă din start că este o glumă proastă, un gest incalificabil, ce cotravine atât normelor de bun simţ, cât şi celor legale.

Purtatorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Constantin Stoica, a declarat, pentru EVZ.ro, că acest anunţ nu este prima glumă proastă cu care reprezenţanţii biserici s-au confruntat. Au mai fost date anunţuri publicitare false privind vânzarea Catedralei Neamului.

„Este o încălcare flagrantă a legii publicităţii”, a subliniat părintele Constantin Stoica.

„Legea privind anunţurile de mică şi mare publicitate are nişte regului, iar când acestea sunt încălcate, publicaţia în sine are o problemă de credibilitate”, a spus părintele Constantin Stoica, care a adăugat că a raportat abuzul şi s-a transmis o scrisoare de protest către administratorul site-ului în cauză.

„Anunţul a fost făcut fie în scop denigrator, fie ca să îşi facă reclamă”, a adăugat reprezentantul BOR.

catedrala3

Redăm mai jos anunţul care a apărut la rubrica vânzări imobiliare:

„Vând catedrala la roşu în Bucureşti, în zona Cotroceni – 13 Septembrie (în curtea Palatului Parlamentului). Construcţia este făcută din banii mei şi a altor contribuabili la bugetul de stat (pot demonstra cu acte contabile). Se vinde aşa cum se vede şi în fotografii, cumpărătorul având ocazia să o zugrăvească în ce culori doreşte şi să picteze sfinţi şi îngeri cu fete care să semene cu el. Construcţia are 38.000 metrii pătraţi, 5 etaje (trei subterane şi două deasupra solului), 12 lifturi, buncăr antiatomic, 500 locuri de parcare. Preţul de 500.000.000 Euro nu este negociabil.Cumpărătorul îşi va putea recupera investiţia în maxim 5 ani şi nu va avea nici un fel de obligaţii financiare faţă de instituţiile statului”, se arată în anunţul publicat pe anuntulcorect.ro.

Citiți articolul integral pe evz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate