Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Anuntul facut de Dacia. A surprins pe toata lumea

in Articole

Înmatriculările de autoturisme marca Dacia în Franța au înregistrat, în luna august 2015, o scădere de 16,3% în ritm anual, coborând sub pragul de 5.000 de unități (4.623 unități), în timp ce înmatriculările întregului grup

Renault au crescut cu 3,5% grație performanțelor înregistrate de marca Renault, care a consemnat un avans de 11,3%, arată datele publicate, marți, de Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA).

dacia_city_fr_3p_88576200

În urma acestei scăderi, cota Dacia pe piața de autoturisme din Franța în luna august 2015 a coborât până la 5,02%, de la 6,6% în urmă cu un an.

Pe ansamblu, piața auto franceză a înregistrat în luna august o creștere de 10%, până la 92.052 de unități, în condițiile în care toate mărcile principale au înregistrat vânzări crescute, exceptând Toyota, scădere de 13,5%, și Ford, scădere de 2,1%. Cele mai mari creșteri s-au înregistrat în cazul mărcilor Hyundai (46,5%), BMW (29%) și Fiat (21,9%), scrie Agerpres.

În primele opt luni ale acestui an, înmatriculările de autoturisme Dacia în Franța au scăzut cu 7,3%, până la 67.098 de unități, în timp ce pe ansamblu piața auto franceză a înregistrat o creștere de 5,9%, la 1,256 milioane unități.

Compania Dacia a fost preluată de Renault în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piața auto europeană

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate