Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Anuntul facut de FBI! Guccifer nu este roman, nici măcar o persoană, ci un proiect al Rusilor

in Extern

Guccifer nu este român. FBI a ajuns la concluzia că hackerul Guccifer 2.0, vinovat pentru atacurile cibernetice din timpul campaniei electorale din SUA, nu este român.

Guccifer nu nici măcar o persoană, ci un proiect al unor hackeri din Rusia, se arată într-un raport de 13 pagini întocmit de FBI şi Departamentul american pentru Securitate Internă.

Denumirea de „Guccifer 2.0” a fost împrumutată de la Marcel Lazăr, hackerul român cunoscut peste tot în lume drept Guccifer şi responsabil pentru spargerea adreselor de e-mail ale familiei Bush și ale lui Hillary Clinton, când era secretar de stat.

Imitatorul hackerului român nu are nicio legătură cu el. Mesajele transmise în spaţiul online erau de fapt scrise în rusă şi apoi traduse într-o limbă română aproximativă.

„Guccifer 2.0” a păstruns în serverele Partidului Democrat şi a obţinut informaţii publicate ulterior de WikiLeaks care au prejudiciat campania lui Hillary Clinton. Sursa: Libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate