Aparitie socanta pe un teren de golf din Florida

in Extern/Stiri online

In ciuda a ceea ce spun internautii, nu e o scena veritabila demna de Jurassic Park. Asta ne-ar face mai degraba sa ne gandim la acele filme indoielnice in care aligatori colosali lupta impotriva serpilor cu trei capete. In orice caz, inregistrarea video a unui aligator gigantic ce se plimba calm pe un teren de golf din Florida a fascinat enorm lumea virtuala in ultimul timp.

In data de 25 mai 2015, Charles Helms, un obisnuit al terenului de golf Buffalo Creek Golf Club din Palmetto, Florida, a intalnit un aligator de dimensiuni titanice. Filmat de departe, din fericire, animalul merge de-a lungul terenului de golf si pare ca duce o viata linistita, sub privirile siderate ale martorilor.maxresdefault

Inregistrarea acestei aparitii uluitoare a facut rapid turul internetului. Pe site-ul Reddit multi au spus ca este un „
fake”, crezand ca aceasta inregistrare a fost creata in intregime.

In realitate, acest aligator gigantic nu este o noutate. Este chiar destul de cunoscut de angajatii si obisnuitii terenului de golf. „Este aici de foarte mult timp, nu e deloc nou. Unii au crezut ca are aproximativ 4,5 metri lungime. Chiar a devenit o mica celebritate si unii nu vin acolo pe terenul de golf decat cu speranta sa-l vada. Este mascota terenului, dar si noi meritam premiul”, a spus unul dintre angajati.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.