Apelează la trucul acesta și o să pari mai subțirică in poze

in Articole

CEL MAI TARE TRUC! Stai așa la poză și o să pari mult mai slabă

Așa-i că uneori te ferești să îți faci poze deoarece ai impresia că nu arăți bine sau că pari mai grasă decât ești de fapt? Apelează la trucurile astea și o să pari mai subțirică.

hepta_1837068_24c5ee4021

Vrei să nu mai pari atât de grasă în fotografii? Alege o poziție care să te avantajeze și care să îți subțieze silueta. Vezi imaginea de mai jos.

Mai mult, nu contează doar postura. Important e și să porți haine care să te avantajeze, să alegi un machiaj potrivit – fără a fi exagerat – și, de ce nu, o coafură care să te facă să pari mai înaltă.

Pentru aceasta, poți să îți tapezi părul sau să îi dai volum în partea de sus. Această coafură alungește fața și, dacă te afli într-un grup alături de persoane mai înalte, te va ”înălța” și pe tine cu câțiva centimetri scrie libertatea.ro

RTEmagicC_STAI-LA-POZA-1.jpg

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.