Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Aplicare faianta peste placile de gips carton

in Constructii

PLACARE-GIPSCARTON-PE-STRUCTURA-METALICA

Necesar
– Ceresit CT 17
– Ceresit CM 117
Recomandare: In cazul in care peretii sunt placati cu placi de gips-carton

Mod de operare

Este indicat ca inainte aplicarea faiantei sa se dea un strat de grund Ceresit CT 17 cu bidineaua (nu cu trafaletul), pentru a reduce gradul de absorbtie al peretilor. Dupa aplicarea grundului se aeriseste timp de 4 ore. Acest produs este inodor.
Se trece apoi la prepararea adezivului.
La un sac de 25 kg se pun 7,5 – 8 litri de apa. Amestecarea se face numai mecanic.
Intinderea adezivului se face cu o gletiera tip pieptene cu dinti de 10mm . Suprafata de contact placa-adeziv trebuie sa fie de minim 65%.
Placarea cu faianta se incepe din partea de jos a peretelui. Alegerea locului de unde se incepe punerea faiantei e foarte importanta, pentru ca spatiul unde ne raman placi mici taiate sa nu fie intr-un loc vizibil. Se recomanda utilizarea distantierelor (chiar daca se apeleaza la serviciile unro mesteri experimentati). Sunt foarte ieftine si asigura liniaritatea placilor.
Rosturile pot fi chituite dupa 24 de ore de la placare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Constructii

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate