Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Apple lansează public o provocare. Oferă până la 400.000 de dolari

in Evenimente/Informatica/Stiri online

Compania Apple a lansat public o provocare, deloc necunoscută internauților, dar mult așteptată de hackerii din toată lumea.

Apple va premia cu 200.000 de dolari acea persoană care va reuși să descopere și să semnaleze probleme de securitate ale produselor sale. Provocarea a mai fost lansată și de companii ca Facebook, Google sau Microsoft, și face parte din programul ”Bug Bounty”.

Spre deosebire de celelalte companii, Apple a anunțat că deocamdată doar anumiți specialiști informaticieni au fost invitați special pentru a descoperi breșele de securitate. De asemenea, reprezentanții Apple au mai precizat că va dubla premiul de 200.000 de dolari, dacă hackerii o donează unei cauze bune.

Recent, Jani, un copil de doar 10 ani din Finlanda, a reușit să descopere o problemă de securitate în aplicația Instagram. Copilul a demonstrat că poate șterge comentariile membrilor fără a fi nevoie de logare sau spargerea conturilor utilizatorilor. Facebook l-a premiat pe Jani cu 10.000 de dolari prin intermediul programului ”Bug Bounty”.

”Bug Bounty” a fost lansat în anul 2011 și este un program agreat de majoritatea hackerilor deoarece le oferă posibilitatea să spargă programele informatice ale marilor companii și să nu fie pedepsiți ba mai mult, să fie chiar premiați. Premiul Apple de 200.000 de dolari este cea mai mare recompensă anunțată până acum.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate