Arată mai bine decât te-ai aștepta! Dacia Duster, ediția 2017

in Articole

Dacia lucrează la un nou model de Duster pentru 2017. După ce a fost cel mai bine vândut model Dacia din lume în 2015, francezii au decis să-i aplice un facelift.

Dacia-Duster-spate-watermark-830x467

Conform informației exclusive din partea revistei AutoExpert, dar neconfirmat oficial de Dacia, noul design al SUV-ului Duster este parte dintr-un program special de dezvoltare a viitoarei generații de SUV-uri entry-level marca Dacia. Noul Duster  se va construi pe aceeași platformă a noilor Renault Megane și Talisman.

În acest fel, platformele Renault Clio care au stat la baza Logan, Sandero și Duster au fost abandonate, mișcarea simbolizând o nouă eră pentru concernul Dacia.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.