Arca lui Noe sau porunca primita de un barbat care sapa de 18 ani „Tunelul lui Dumnezeu“

in Curiozitati

Santiago Sanchez, un bărbat de 69 de ani, pretinde că în urmă cu 18 ani Dumnezeu l-a pus să sape un tunel. De atunci, bărbatul nu s-a mai oprit, dedicându-şi fiecare oră lucrării sale.

În fiecare dimineaţă, în jurul orei trei, un bărbat de 69 de ani din El Salvador se trezeşte şi sapă la „Tunelul lui Dumnezeu“. În urmă cu 18 ani, Santiago Sanchez a avut o revelaţie, primind sarcina divină de a săpa un tunel în piatră.

În ciuda faptului că mulţi îl critică, râd de el şi îl numesc nebun, omul este hotărât să-şi îndeplinească misiunea, chiar dacă admite că nu înţelege scopul său. Bărbatul îşi compară lucrarea cu arca lui Noe, amintind că şi acesta s-a confruntat cu aceeaşi atitudine a oamenilor, scrie mirror.co.uk. Aflând de povestea pensionarului, reporterul Ernesto Rivas a încercat să intre în tunel, dar a trebuit să iasă înainte de a ajunge la capătul acestuia, din cauza unor probleme respiratorii.

„Numai eu am voie să merg până la capăt, pentru că eu sunt miner în „Tunelul lui Dumnezeu. Nimeni altcineva nu poate să ajungă la capătul acestuia“, a spus bărbatul. Santiago spune că va continua să sape până când va primi un alt mesaj de la Dumnezeu, sau până la sfârşitul zilelor sale.

El susţine că Dumnezeu i-a promis un cadou, pe care îl va primi atunci când îşi va sfârşi lucrarea. Citeste mai mult pe adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.