Are 112 ani si fumeaza 30 de țigări pe zi, pretinde că știe secretul vieții lungi

in Curiozitati

Batuli

Această doamnă în vârstă este de 112 de ani și pretinde că ea reușesc să trăiască trăiască atât de mult deoarece în mod continuu a fumat, mai exact 30 de țigări pe zi, timp de 95 de ani.

Batuli Lamishen s-s născut in 1903, și a început să fumeze de la vârsta de 17 de ani.
Potrivit ei, aceasta rutina de zi cu zi a ajutat-o sa trăiască așa de mult.

„Nici nu imi pasă de vârsta mea, dar da, am îmbătrânit. Am văzut o mulțime de lucruri care s-au schimbat la viața mea „- explică Batuly.
„Fumez de peste 95 de ani. Nu văd și rău în asta „- adaugă bătrâna.

Batuly a dat sfaturi tuturor fumătorilor, pentru a evita „țigările comerciale”, ci să cumpere tutun și să facă propriile țigări.

Ea trăiește în Nepal și niciodată nu a vrut să părăsească acest loc nici după cutremurul teribil.
„În aceste timpuri moderne, oamenii sunt într-adevăr stresati, este esențial să fie activi cât mai mult, pentru a scapa de stres. Încercati să fiti fericiti si o sa traiti mai mult „- termina Batuli.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.