Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Are dovezile că regretata artistă Madalina Manole ar fi fost ucisă. Totul a fost O MINCIUNĂ…

in ShowBiz

Un fost profiler FBI a anunțat recent cu surle și trâmbițe că are toate dovezile că regretata artistă ar fi fost ucisă, invocând că a stabilit inclusiv o întâlnire cu procurorul general al României pentru a discuta redeschiderea cazului. Realitatea este însă alta.

În 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în casa sa din Otopeni, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.  Dosarul a fost închis, anchetatorii ajungând la concluzia că s-a sinucis cu Furdan, un pesticid extrem de puternic. Un fost profiler FBI, Pete Klismet, a apărut recent cu teoria că toate dovezile pe care le-a adunat în acest caz reflectă că la mijloc ar fi vorba despre o crimă. Mai mult, acesta a spus că împreună cu procurorul general al României vor discuta posibilitatea redeschiderii acestui caz.

“Consider că în acest caz nu este vorba de sinucidere, ci despre crimă. Voi merge în România peste câteva săptămâni pentru a discuta cu Procurorul General al României. Acest caz este unul atât de evident”, a declarat Pete Klismet unei jurnaliste din Statele Unite după ce a fost contactat de o româncă. Sursa: Libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate