Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Aroganţă maximă! Numărul de înmatriculare folosit de un român în Ungaria

in Evenimente/Stiri online

După ce un articol din presă anunța că posesorii de mașini cu numere de înmatriculare speciale, riscă ridicarea certificatelor de înmatriculare și o amendă de până la 300 de lei, internauții au reacționat și și-au etalat fiecare aroganțele. Un român din Ungaria a ieșit cu totul din tipare.

Cea mai interesantă ni s-a părut o fotografie trimisă de Francisc Vasile Toth, în care vedem un BMW înmatriculat în Ungaria, pe a cărui plăcuţă scrie ROMAN 1. Probabil că acesta încearcă să zgândărească sentimentele naţionaliste ale ungurilor, mândrindu-se în văzul celorlalţi participanţi la trafic cu cetăţenia sa, scrie promotor.ro.oman-ungaria

Potrivit statisticilor, în fiecare an peste 3.000 de șoferi sunt amendați pentru folosirea de numere de înmatriculare personalizate. Preferatele românilor sunt combinații de XXX, YAD, S*X, SUS , BOU, FLY, în timp ce combinațiile precum COY, C*R sau PUL sunt interzise.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate