Aroganța și prostia PSD nasc eșecuri! Postarea pe care Gabriela Firea a șters-o, dar care îi va marca inevitabil fulminnata carieră politică

in Politic
Loading...

Pesediștii au pierdut de fiecare dată din cauza aroganței. Li se aplică la literă vorba strămoșească „Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul”. Ultima fudulie este o șmecherie de clasa a cincea, cu care un deștept de la ei s-a gândit că va face minuni comunicaționale: a scris pe fotografia din Piața Victoriei, cea cu protestul tricolor, proentele de la alegerile parlamentare. Vezi, Doamne, noi avem super-majoritate, puteți voi să ieșiți în stradă câți vreți, că vă dăm cu tifla.

Ideea le-o fi venit văzând că pata de culoare roșie e mult mai mare decât cea roșie sau albastră. Iar ei sunt roșul. E simplu, nu?

Recunosc, mișcarea a părut o șmecherie de clasa întâi pentru unii pesediști aflați în nevoie de combustibil. I-a emoționat chiar pe unii protestatari, a căror indignare poate da, în situații de mare emoție, în resmnare. Și i-a înfuriat pe ceilalți. Pentru că e de clasa întâi, școala primară.

Ceea ce nu s-au prins inteligenții de la PSD, aripa teribilistă, este că nu te poți juca așa cu o mulțime impresionantă de oameni care te contestă cu convingere și cu argumente. Nu poți încerca să transformi o imagine simbol și s-o transformi în opusul ei. E ca și cum ai fi Dinamo și ți-ai muta echipa în Ghencea. Nu, e mai rău decât atât. Pentru că implică o doză uriașă de bătaie de joc.

În primul rând, cei care au făcut gluma proastă i-au luat la mișto pe protestatari. Asta au vrut. Dar au luat la mișto și tricolorul (teoretic, mândri că sunt români, ar trebui să nu ia în derâdere culorile drapelului). Cum ar veni, culoarea roșie de pe tricolor e mai cu moț, că doar e culoarea PSD.

Șmecherilor din PSD le-a mai scăpat un detaliu: protestatarii din Piața Victoriei au ieșit acolo împotriva guvernului PSD. Îmopotriva lui Dragnea, Grindeanu, Ponta și tot ceea ce reprezintă aceștia. Au vrut deștepții care au făcut „trucajul” să spună că și pesediștii îl vor jos pe Dragnea și al lui guvern de marionete? 🙂

Și încă un detaliu, care poate fi trecut la categoria „Ciocu mic”. Printre cei care s-au gărbit să promoveze imaginea cu 45% PSD se află distinsele doamne Olguța Vasilescu și Gabriela Firea. E drept, primărița Capitalei s-a grăbit să șteargă urmele, când a tras-o cineva de mână să-i spună că e proa,,, că se află într-o eroare de comunicare. Pe de o parte, doamna Firea gafează uriaș bătându și joc de locuitorii orașului pe care îl conduce. Pe de altă parte, se pare că în stradă se află mai mulți oameni decât cei care au votat-o, ceea ce s-ar putea transforma într-o problemă de legitimitate.

Oricum, dacă până acum s-a ținut deoparte, am impresia că doamna Firea tocmai și-a trecut numele pe pancartele și scandările nemulțumiților. Sursa: calinhera.blogspot.ro

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.