Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Arthur s-a făcut roșu. Vrea să își vopsească și pantofii dar nu mai are bani de ojă. VIDEO

in Diverse

Celebrul Arthur din Ceptura, care și-a dărâmat casa pentru a construi cea mai mare discotecă din sat, a trecut printr-o schimbare totală de look. Bărbatul s-a vopsit roșcat, se îmbracă doar cu haine de culoarea roșie, ba chiar și-a vopsit cu ojă roșie și capacul de la telefon. Cum nu a avut bani de pantofi roșii, Arthur a cumpărat trei sticle de ojă și a început procesul de transformare a pantofilor, dar din păcate materialul nu i-a ajuns decât pentru o jumătate de pantof. Îi poartă așa, pentru că alții nu are, dar nu se dă bătut.

Există două modalități, ori să iau un spray auto roșu să dau pă pantofi să iasă frumos, ori dacă nu, să cumpăr niște mochetă roșie, dar pe dedesubt să fie cauciucată. Să iau o sticlă de prenadez și dau pe pantofi și lipesc.”, a mărturisit Arthur pentru Răzvan Anghelescu, Vax Populi.

Bărbatul poartă chiar și pix roșu și și-ar fi dorit ca părul să fie mult mai roșu, dar e conștient că se expune riscului de cădere a părului cu atâți ”tonifianți”. Arthur a optat pentru schimbarea de look pentru că Adelina Pestrițu, favorita lui, iubește culoarea roșie. De asemeni, regretă faptul că nu s-a vopsit în direct.

sursă video: YouTube-Răzvan Anghelescu – Vax Populi

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate