Artrostop- rapid

in Educational/Sanatate

artrostop-rapid-180cpr-7594983

Este special conceput pentru protecţia şi regenerarea articulaţiilor, reprezintă o nouă şi unică abordare a terapiei disfuncţiilor articulare. Compoziţia unică de substanţe verificate prin studii clinice- glicozamin, condrioitin şi Boswelin (Extract standarizat din Boswelia serata) acţionează eficient asupra tuturor zonelor articulare (Genunchi, şolduri, membre superioare şi coloană vertebrală). Într-o primă etapă, Boswelin contribuie rapid şi eficient la scăderea intensităţii şi duratei durerilor asociate diverselor afecţiuni articulare.

Ulterior ameliorarea simptomatologiei este susţinută de glucozin şi condroitin, componente esenţiale ale structurii cartilajelor articulare, ce contribuie la regenerarea şi consolidarea acestora.

Ameliorează rapid durerile articulare.

Substanţele active protejează, hrănesc şi îmbunătăţesc motilitatea.

Este eficient în ameliorarea simptomelor precoce ale afectării articulaţiilor membrelor şi ale coloanei vertebrale.

Efecte pozitive în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulaţiilor (muncă fizică solicitantă, sport de performanţă, obezitate) şi în recuperarea articulară după trumatisme ale aparatului locomotor.

Îmbunătăţeşte proprietăţile mecanice şi rezistenţa articulaţiilor.

Administrare: câte 3 tablete pe zi, luate după mese, cu apă. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minimum 2-3 luni. După un interval de 2 luni pauză, cura se poate repeta.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*