Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Aşa ar fi arătat Michael Jackson dacă nu şi-ar fi mutilat chipul cu sute de operaţii estetice! Diferenţele sunt INCREDIBILE! FOTO

in ShowBiz

Michael Jackson este, probabil, unul dintre cei mai populari artişti al tuturor timpurilor.

Din nefericire megastarul nu a fost cunoscut doar pentru muzica lui, ci şi pentru transformările fizice pe care le-a suferit pe parcursul anilor.

De la un tânăr de culoare perfect normal el a ajuns să aibă pielea albă şi o faţă mutilată de zecile de operaţii estetice pe care şi le-a făcut: implanturi în pomeţi, remodelarea bărbiei, a buzelor, sute de injecţii cu botox.

Probabil cea mai controversată trăsătură fizică a lui a fost nasul, care a devenit din ce în ce mai mic până în punctul în care aproape a dispărut complet.

Cu toate că diferenţele de look sunt evidente, Michael a susţinut cu tărie pe tot parcursul vieţii lui că nu a avut decât o singură operaţie estetică: o remodelare a nasului.

Recent un documentar numit „The 10 Faces of Michael Jackson” a prezentat, cu ajutorul mai multor experţi, cum ar fi arătat chipul lui Michael Jackson dacă acesta nu ar fi fost mutilat de zecile, poate sutele de operaţii estetice.

Diferenţele sunt şocante!

Sursa: kanald.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate