Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Asa ne mint operatorii de telefonie mobilă din România?

in Articole

În prezent, operatorii telecom din România și din alte țări nu mai vând doar servicii de mesagerie și voce, ci și Internet sau televiziune digitală. Ba chiar și-au dezvoltat și infrastructură de stocare online. Pentru toate acestea au oferte, dar care nu sunt prezentate transparent de fiecare dată. Asta se schimbă de azi, 27 iunie.

Operatori-telefonie-mobila-vanzari-telecom

Potrivit ANCOM, sunt peste 300.000 de oferte de la operatorii telecom, datele fiind colectate prin portalul veritel.ro creat de Autoritate. Mai mult, în România sunt utilizate aproape 23 de milioane de cartele SIM de telefonie mobilă și peste 16 milioane de conexiuni la internet de bandă largă, în timp ce aproape șapte milioane de gospodării au acces la servicii de retransmisie TV contra cost. Pentru a clarifica puțin toate acestea, vine decizia ANCOM nr. 158/2015.

Totodată, nu doar furnizorii de servicii de telefonie, ci și cei de internet și retransmisie TV vor trebui să publice pe site și să comunice utilizatorilor, înainte de încheierea contractului, anumite informații. Acestea pot fi referitoare la tarifele aplicabile planului tarifar, serviciile incluse în planul tarifar respectiv și resursele acordate, modul în care acestea pot fi utilizate, termenul maxim și condițiile de instalare a serviciilor, durata contractului și condițiile de încetare a acestuia sau informații despre orice limitări. De asemenea, trebuie comunicate și blocări sau praguri ce pot fi aplicate de furnizor (cum se întâmplă în cazul pachetelor de date).

Citește articolul complet pe: playtech.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate