Așa reacționează Adele când rămâne fără sunet în timpul concertului. VIDEO

in Evenimente/Extern/ShowBiz/Stiri online

adeleÎn această perioadă celebra cântăreață Adele, susține o serie de concerte în Anglia. Pe scena Genting Arena din Birmingham,  artista a avut parte și de incidente. În mijlocul unei piese live, o defecțiune tehnică a lăsat-o fără sunet, aceasta continuând să cânte, chiar dacă nimeni nu o mai putea auzi. Fanii deși la început s-au amuzat copios, imediat au avut reacția incredibilă de a o ajuta să continue piesa. Toată sala a început să cânte în cor versurile, creând un moment emoționant.

Mai târziu, Adele a explicat incidentul: „Nu înțelegeam de ce aud aplauze în mijlocul piesei, apoi de ce râd. Credeam că a venit cineva pe scenă. M-am întrebat și dacă s-a oprit sunetul. Eu încă mă auzeam în cască. Poate credeau că mimez, eu nu mimez. La fiecare show cânt live”.

sursă video: youtube

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.