Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Asociaţia Colectiv GTG 3010 vrea să împiedice candidatura lui Piedone la Primăria sectorului 4

in Evenimente/Stiri online

Asociația Colectiv GTG 3010 și-a exprimat dorința de a protesta cu vedere la candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru scaunul de edil al Primăriei sectorului 4. Din organizație fac parte atât supraviețuitori ai tragediei de anul trecut, familiile celor decedați, dar și oameni care au dorit să fie alături de suferința provocată de dezastrul din clubul Colectiv. Aceștia, deocamdată au recurs la un mesaj pe facebook prin care își exprimă clar dezacordul cu privire la realegerea lui Piedone ca primar.
„Asociația Colectiv GTG 3010 protestează în mod ferm față de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat la funcția de primar al Sectorului 4. Având în vedere că demisia sa din funcția de primar a avut loc pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv, respectiv una dintre cele mai mari catastrofe cu aflux masiv de arși din istoria nu doar naționala, ci și internațională recentă, nu credem că domnia sa mai poate executa o funcție prin care să fie responsabil de siguranța zilnică a unui număr atât de mare de cetățeni cum este cazul Sectorului 4 al capitalei”.

Deși anul trecut pe 4 noiembrie Cristian Popescu Piedone a demisionat din funcția de primar al sectorului 4, București, menționând că se retrage din viața politică și că își asumă vina morală pentru tragedia din clubul Colectiv, anul acesta omul politic a anunțat că își depune candidatura ca independent.
„M-am gândit mult în ultimele luni la cine sunt şi ce sunt eu capabil să ofer mai departe comunității care mi-a arătat atât de multă încredere. M-am gândit cum îmi pot repara onoarea de om. Voi mi-aţi dat răspunsul: să continuăm împreună ceea ce am început. Mi-aţi spus că vreţi să va luaţi primăria înapoi. Mi-aţi spus că nu v-am dezamăgit şi nu vreau să o fac nici acum.(…) Voi decideţi dacă merit în continuare să am grijă de Sectorul 4, de care îmi pasă, în care m-am născut şi în care locuiesc şi trăiesc. Până la urmă, este dreptul constituţional al oricărui cetăţean de a candida. Şi este dreptul vostru, al locuitorilor Sectorului 4, de a alege. Nu este nevoie să ieşiţi în stradă pentru a decide cine merită să fie primar. Este suficient să votaţi”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate