Asta a ajuns Adrian Mutu sa faca pentru cativa BANI in PLUS! Este DISPERAT!

in ShowBiz

Adrian Mutu are conturile blocate din cauza unei datorii de un milion de euro către fiscul englez, motiv pentru care o duce foarte rău cu banii. Din acest motiv, “Briliantul” cere 10.000 de euro pentru o apariţie TV.

11855920_646603988775597_1595105677413405055_n

Adrian Mutu a încasat peste 2 milioane de euro pentru un reality show pe vremea când juca la Fiorentina, apoi pretenţiile sale au scăzut. Acum, Mutu are pretenţii mult mai “normale”, suma cerută fiind de 10.000 de euro, scrie Libertatea.

Invitat să dea un interviu pentru emisiunea “Vorbeşte lumea” de la Pro TV, Mutu ar fi replicat de sus: “Nu aveţi voi bani pentru mine!”. De remarcat că, pentru prima oară în ultimii ani, Mutu a devenit accesibil televiziunilor cu care, spun apropiaţii fotbalistului, nu discuta niciodată sub 50.000- 100.000 de euro.

Adrian Mutu va juca din toamnă la FC Pune City, în India.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*