Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Asta e ROMANIA! Polițist merge la muncă noaptea, iar ziua își păzește familia de interlopi

in Spiritualitate

Un agent șef de poliție susține că el și familia sa sunt amenințați de interlopii din Medgidia. Subofițerul a făcut plângere pentru ultraj. Polițistul Marian Manole (44 de ani), subofiţer la postul de Poliţie din Medgidia, stă cu frica în sân din noaptea de 20 – 21 iulie 2015. Alături de el sunt soţia, Octavia (40 de ani), şi fiul de 14 ani. În acea noapte, Manole ar fi fost sechestrat într-un bar, de mai mulţi romi, iar soția sa ar fi primit un par în cap, fiind atacată, pe întuneric, în curtea din comuna Băneasa (Constanța), unde are locuința. De atunci, întregii familii i s-a schimbat viaţa şi îşi iau măsuri de precauţie scrie evz.ro

„Vreu să te bat!”

Chiar şi vecinii au început să îi anunţe ora la care, zilnic, câte o maşină cu ţigani încetineşte în faţa curţii familiei poliţistului. Octavia a cerut ajutorul unui psiholog, fiind traumatizată.

„Soția se întorcea în acea noapte acasă, cu mașina mea. În curte, când a coborât din mașină, a fost atacată de trei indivizi care i-au dat cu o bâtă în cap. În acest timp, eu eram sechestrat. Eram într- un bar din Băneasa, unde 15 persoane au încercat să mă bată. Mi-au pus cuţitul la gât. Am încercat să evit şi am sunat la 112. Era ora 01.30. După aceea, alte 15 persoane au intrat în bar şi au încercat să mă provoace la bătaie. M-am apărat. Ziceau: «Ești polițist, vreau să te bat! O să te omor!». A apărut, nu după mult timp, şi soţia mea care era plină de sânge. După 40 de minute, au venit colegii mei poliţişti care au spus că eu sunt recalcitrant. Există martori, există înregistrări”, a povestit, pentru EVZ, Manole.

După apelul de la 112, poliţiştii care au ajuns la locul solicitat de Manole au cerut înregistrările din localul în care i s-ar fi pus cuţitul la gât. S-a deschis un dosar pentru acuzația de „loviri și alte violențe”, cu autori necunoscuți. De atunci, chiar dacă femeia a spus că a început să îşi mai amintească unele indicii, nu s-a mişcat un deget în această anchetă. Manole a raportat superiorilor despre experienţa neplăcută prin care a trecut el şi familia, iar aceştia i-au promis că îi vor pune o vorbă să i se instaleze pe stradă un stâlp, ca să aibă şi el un bec la poartă.

Soția, la psiholog

„Noaptea, soţia şi copilul pleacă de acasă, de teamă. Mai mult dorm pe la rude. Soţia visează urât, a fost la psiholog. Când nu are unde să se ducă noaptea, se baricadează în casă. Pune scaune și mută mobila în dreptul ușii și a ferestrelor, că abia intru în casă, dimineața, când ajung!”, mai spune poliţistul.

Pe zi ce trece, agentului şef Manole îi e teamă de ce va urma. De când a fost ameninţat şi soţia i-a fost bătută şi a stat patru zile în spital, i-au fost otrăviţi câinii. Doi dintre ei au murit, iar al treilea este sub tratament: „Mi-au fost otrăviți trei câini. Asta susține medicul veterinar. Să sperăm că ultimul o să trăiască pentru că doi au murit”. Agentul spune că a depus, totuşi, o plângere pentru ultraj la Parchetul din Medgidia, cu toate piedicile pe care le-ar fi avut. Procurorii i-au spus, însă, că nu ar fi vorba de ultraj și că ar fi încăierare.

„După ce voi termina, probabil îmi dau demisia”

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate