Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, Ministrul Sănătății a declarat: Legea vaccinării nu va impune sancțiuni

in Articole/Sanatate/Stiri online

Într-o conferință de presă susținută vineri, Ministrul Sănătății Florian Bodog a declarat în legătură cu proiectul Legii vaccinării (care stabilește cadrul legal de vaccinare, cadrul de achiziționare a vaccinurilor, inclusiv faptul că aceste contracte de achiziționare a vaccinurilor vor fi multianuale) care va fi pus în dezbatere publică luni, pe site-ul instituției, că: „Nu dorim să impunem un anume tip sau pachet de sancțiuni pentru că noi dorim ca această lege să fie foarte bine primită. Într-una dintre formele legii, au existat sancțiuni care mergeau chiar până la neacceptarea la școală a copiilor care nu sunt vaccinați, dar, așa cum știm, dreptul la educație este garantat, deci eu cred că era o chestiune excesivă.”
Florian Bodog a mai spus că a demarat procedura de urgență pentru achiziționarea a 115.000 doze de vaccin ROR. Conform OMS, România este principalul focar de infecție cu pojar din Europa și în prezent, țara cea mai afectată de rujeolă se confruntă cu o criză a vaccinului ROR(antirujeolic).
Ministrul Sănătății a promis că va lua măsuri încât să nu se mai ajungă la altă criză a vaccinurilor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate